{ }

Klant cases

 • Trin-iT - MOL Gemeente Delft

  MOL Gemeente Delft

  Samen met de Gemeente Delft heeft Trin-iT op basis van KimonoBrowser het Multifunctioneel Onbemande Loket gebouwd.

  Het door Gemeente Delft zelf gebouwde web based systeem waarmee een verzameling diensten online wordt aanbeoden, wordt ontsloten in de KimonoBrowser applicatie. Door gebruik te maken van de Betaal Terminal Plugin wordt het betaal proces via de ingebouwde OPP C60 betaal terminal geleid.

  In aanvulling op de standaard KimonoBrowser functionaliteit is voor dit project de mogelijkheid ingebouwd om de gebruiker toegang te geven tot het 'open' internet.

  Project Informatie

 • Trin-iT - Staatsbosbeheer

  Staatsbosbeheer

  Voor Staatsbosbeheer heeft Trin-iT een self service reserverings automaat gebouwd waarmee reservering voor de natuurcampings kunnen worden bevestigd en afgerekend.

  Bij de implementatie is gebruik gemaakt van KimonoBrowser. In de browser wordt de standaard reserveringssoftware van Staatsbosbeheer ontsloten en door middel van de Betaalterminal Plugin gekoppeld aan de PIN terminal.

  De automaten zijn voor buitengebruik geoptimaliseerd en voorzien van de CCV OPP C60 met contactloos betalen.

  Project Informatie

 • Trin-iT - Oplaadkameraad

  Oplaadkameraad

  Voor Oplaadkameraad heeft Trin-iT de software voor het gelijknamige productie, de Oplaadkameraad ontwikkeld.

  De Oplaadkameraad is een automaat waarin een klant zijn/haar telefoon kan opladen. Het identificeren van de locker waarin de telefoon wordt aangesloten gebeurt op basis van tokenization.

  De software voor de Oplaadkameraad is gebaseerd op standaard onderdelen van het Kimono Platform zoals de KimonoBrowser.

  Specifiek voor dit project is een Kimono plugin gebouwd die de koppeling met de betaalterminal, in dit geval de Nayax, faciliteert.

  Project Informatie

 • Trin-iT - Ticketautomaat Plaswijckpark

  Ticketautomaat Plaswijckpark

  De self service kaartjes automaat voor Plaswijckpark is gebouwd is op basis van KimonoBrowser. Het ticket systeem is geleverd door Ticket Counter. De integratie is tot stand gekomen op basis van de bij KimonoBrowser geleverde integratie manual.

  Dit project is een voorbeeld van het 'do it yourself' integreren van een bestaande online service (Ticket Counter) in een self service automaat.

  Project Informatie

 • Trin-iT - Urilift contactloos betalen toilettoegang

  Urilift contactloos betalen toilettoegang

  De publieke self service toiletten van Urilift waren voorheen alleen toegankelijk door betaling met muntgeld. In samenwerking met Urilift heeft Trin-iT haar Kimono Vending oplossing uitgebreid met een plugin waarmee de aansturing van de geavanceerde toiletten door middel van PLC's tot stand kan worden gebracht.

  Diverse openbare toiletten in het land zijn inmiddels al getransformeerd van muntinworp naar cashless self service toiletten op basis van Kimono Vending en de OPP C60 met contactloos betaaloptie.

  Project Informatie

 • Trin-iT - TESO Ticket Automaat

  TESO Ticket Automaat

  Voor TESO Boot Dienst (Texels Eigen Stoomboot Organisatie) ontwikkelden we een volledig nieuwe automaat voor de voetgangers tickets. Dit project is nog in uitvoering.

  Project Informatie

 • Trin-iT - Scheidt & Bachmann Park & Ride

  Scheidt & Bachmann Park & Ride

  Voor de P&R locaties in gemeente Amsterdam heeft Trin-iT samen met Scheidt&Bachmann zogenaamde P&R automaten gebouwd.
  Deze automaten voorzien in de mogelijkheid om een parkeerkaart die met bij het inrijden van de parkeergarage ontvangt, te scannen, waarna men één of meerdere OV dagkaarten tegen gereduceerd tarief kan afnemen.

  Ten behoeve van de van deze functionaliteit is gebruik gemaakt van de standaard mogelijkheden van het Kimono Platform, zoals de KimonoBrowser, de PIN Terminal Plugin en de Ticketshop.

  Specifiek voor dit project is een plugin gebouwd waarmee de ticket dispenser waarmee de OV dagkaarten worden uitgegeven, kan worden aangestuurd.

  De automaten zijn operationeel op de locaties Arena, Olympisch Stadion en Bos en Lommer.

  Project Informatie

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Contact