{ }

Ki-Mo-No Blog

 • Trin-iT - Trin-iT’s 'naast-de-mensen' kiosk software: ja, zo hard is zacht.
  Trin-iT - Trin-iT’s 'naast-de-mensen' kiosk software: ja, zo hard is zacht.
  Kimono powered
  Trin-iT: integrale soft- en hardware kiosk oplossingen dichtbij en naast mensen, op initiatief van partijen in publieke en private sectoren.

  Trin-iT’s 'naast-de-mensen' kiosk software: ja, zo hard is zacht.

  Over het WHY, waarom dan, oh daarom van Trin-iT Software Solutions, Rotterdam.

  Maar eerst nog kort: het Who.

  Mijn naam is Attila Szabo. Standplaats Rotterdam. In 1999 richtte ik ons bureau Trin-iT, software solutions op. Nu, ruim 18 jaar later, is er geen twijfel: “we hebben nog zó veel te doen!”

  Toegegeven…

  …Ik ben wat je noemt ‘een software-dier’. En het zal je niet verbazen: dat geldt voor ieder van ons tienen (10) bij Trin-iT. Mooie tent. Zijn we trots op. 

  ‘Onze manier’.

  Wie mij een beetje kent weet dat het ondenkbaar is dat je ons hier ooit met ons hoofd in de wolken zult zien rondlopen. ‘Onze manier’ is reëel, echt, eerlijk. Helder. Pragmatisch. Direct aanspreekbaar. Scherpe en scheppende (be)denkers zijn hier ook nog eens stevige aanpakkers. Ontwikkelaars, bouwers en bewakers van ‘gehelen’. 

  Onderscheidend.

  Trin-iT is sterk in het met slimme soft- en hardware combinaties vertalen van grotere bewegingen in de samenleving naar kleinere, praktische en integrale online en offline kiosk-oplossingen binnen het dagelijks leven van mensen. Daarbij werken we met veel plezier ‘networked’ samen met derden. Onder anderen kiosk hardware leveranciers en bouwers. En natuurlijk met onze klanten zelf.

  Vier voorbeelden van selfservice kiosk-projecten:

  • TESO – Bootdienst Den Helder / Texel
   Automatisering van voertuigen- en voetgangerstoegang.
  • Gemeente Delft
   Realisatie Multifunctioneel Onbemand Loketten.
   Self service diverse diensten van de Gemeente afnemen en afrekenen.
  • P&R Gemeente Amsterdam
   Self service aanschaffen van wegwerp OV Chip kaarten tegen gereduceerd tarief op basis van je parkeerbewijs.
  • Staatsbosbeheer
   Self service automaten waarmee reservering voor kampeerplek op de Staatsbosbeheer natuurcampings kan worden geactiveerd

  Efficiënt effectief. En gebruikersvriendelijk.

  ‘Dichtbij komen’ en transacties zo eenvoudig mogelijk maken past naadloos bij onze ideeën over toegevoegde waarde werk. 

  Met onze integrale selfservice kiosk-benadering en ons Kimono-platform zijn we experts geworden in het mogelijk maken en ondersteunen van ‘ontmoetingen’, informatie en voorlichting, interactie uitmondend in transacties tussen aanbieders en hun klanten. 

  Zo bedenken en bouwen we mee aan oplossingen voor ‘mensvriendelijk geautomatiseerd’ verkeer tussen partijen in markten en de samenleving. Altijd: gemakkelijk om mee te werken. Ja, dat is precies wat onze opdrachtgevers en hun klanten/gebruikers willen.  

  Het Ki-Mo-No Trin-iT-blog.

  Er gebeurt momenteel zó veel op de interfaces tussen aanbieders, klanten, gebruikers van diensten en producten in tal van maatschappelijke sectoren. De verhalen hierover vind je in ons Ki-Mo-No Trin-iT-blog. 

  In onze blogs vertellen we je over de vele ‘middenin-het-leven-mogelijkheden’ om met soft- en hardware combinaties online en offline contact-, informatie-, verkoop-, transactie- en betalingspunten tussen organisaties en hun klanten te realiseren. 

  Centraal in die concepten staat steeds het verruimen van de contact-, informatie- en transactieopties, hun plaatsing en aantal, het gemak, de eenvoud en de snelheid, de service-beleving. 

  Eyeopeners

  We kijken daarbij zeker ook verder dan onze eigen reeds ontwikkelde cases. Tonen je met inspirerende ‘eyeopeners’ wat er op dit gebied allemaal in de wijde wereld bedacht en gebouwd wordt.  Met voorbeelden van nieuwe oplossingen voor het versterken van het aanbieder-klant contact. Iedereen-wint concepten. Voor klanten én voor de organisatie die het voortouw neemt.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Contact