{ }

Ki-Mo-No Blog

 • Trin-iT - The name of the game = dichtbij en in contact blijven
  Trin-iT - The name of the game = dichtbij en in contact blijven
  Kimono powered
  Hoogwaardige kioskoplossingen brengen aanbieders (impact, laat jezelf zien) en hun klanten (invloed, beïnvloed het proces) duurzaam dichter bij en tot elkaar.

  The name of the game = dichtbij en in contact blijven

  …Van strategisch via conceptueel naar tactisch en operationeel!


  Klanten? Kennen!

  Dichtbij? Blijven!

  Vragen? Antwoorden!

  Acties? Samenwerken!

  Beleving? Hoogwaardig!

  Gevoel? Doorslaggevend!...

  Het aantal roeptoeterende en zo om aandacht, contact en actie schreeuwende afleiders buitens- en binnenshuis blijft maar groeien. Het ‘dingen en diensten’-aanbod is inmiddels onafzienbaar. Zo groot, dat je gedwongen wordt om hierin als organisatie een strategische keuze te maken. Nee, dat gaan wij niet doen. Of ja, we doen mee. En het dan ook onderscheidend goed doen! 

  Klanten verwachten zowel analoge als digitale contactinitiatieven van hun leveranciers. Informatiekwaliteit, interactiemogelijkheden, snelheid, foutloosheid, veiligheid. Laagdrempelig én hoogwaardig. Stuk voor stuk zijn het stevige en hardnekkige eisen. 

  Leveranciers moeten uit hun schulp komen. Toegankelijk zijn. De ramen en deuren van de zaak wijd openzetten. Overzicht en inzicht bieden. En klanten worden uitgenodigd en overtuigd actief mee te dansen tot diep IN het bedrijfsproces. 

  Trin-iT’s eigen strategische keuze én praktische oplossingen inzet is: wij doen mee. Wij bieden mogelijkheden om zelf mee te doen aan de consument; de klanten van onze opdrachtgevers! Zo voldoen we aan de behoefte bij die consumenten om zelf actief betrokken te zijn en mee te sturen gedurende een proces van contact maken, informatie vragen, antwoorden geven, beslissingen nemen, transacties uitvoeren en afwikkelen.

  Wij helpen opdrachtgevers van strategisch via conceptueel naar tactisch en operationeel. Dat doen we met slimme praktische, informatieve en veilige kioskoplossingen. Na het eigen strategische besluit van opdrachtgevers om “overal in contact te blijven” en te streven naar een prettig-persoonlijke, indringende en waardevolle actieve samenwerking met hun klanten. Analoog en digitaal. 

  Dat kan in een commerciële retailomgeving. In een not-for-profit theater- of museumsituatie. Bij non-profit (semi-)overheidsinstanties. In de zorg. In hotels.  

  Binnen en buiten. Antwoorden krijgen op vragen. Alternatieven bieden en laten zien. Bestellingen kunnen doen. Afrekenen. De mensen worden zo spelenderwijs door een proces geleid en er actief bij betrokken. 

  Dit is de waardevolle praktijk van dichtbij en in contact blijven.

  Zo brengen kioskoplossingen aanbieders en kopers duurzaam dichterbij en tot elkaar.

  Hartelijke groet!

  Attila Szabo, Trin-iT Software Solutions

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Contact