{ }

Self Service oplossingen

Self Service oplossingen

It's all about software!


  One Stop Shop

  Een self service systeem realiseren ... waar moet ik beginnen? Moet ik rekening houden met regelgeving? Hoe sluit ik mijn bestaande digitale sales kanalen aan op dit nieuwe kanaal? Hoe zorg ik ervoor dat mijn systeem beschikbaar is en blijft? Kan ik rendement halen uit mijn oplossing?

  Om te voorkomen dat je met verschillende partijen in zee moet om op deze vragen een antwoord te krijgen heeft Trin-iT een intake vragenlijst ontwikkeld waarbij alle belangrijke facetten voor de realisatie van een semi-bemande of volledig onbemande self service oplossing aan bod komen.

  Kimono Platform

  Trin-iT heeft haar jarenlange ervaring in het bouwen van self service systemen gebundeld in een no-nonsense integratieplatform genaamd Kimono. Het Kimono Platform bestaat uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van de situatie kan een van deze oplossingsrichtingen worden gekozen.
  • Kimono Browser
   Ontsluit je web-based eCommerce platform, ticketing systeem of reserveringssoftware in Kimono Browser en integreer in een handomdraai betaalterminal, bon- en of ticketprinter en barcodescanner en implementeer zo met behulp van onze DIY integratie manual je eigen gecertificeerde self service betaaloplossing
  • Kimono Attended
   Integreer betalen in je eigen deskstop software met behulp van onze DIY integratie manual.
  • Kimonitor
   Beheer je self service automaten op afstand via Kimonitor en krijg toegang tot statusoverzichten, op afstand resetten van hardware, inrichten van notificaties (bijv. paper-low) en verkoopstatistieken.
  • Kimono Vending
  • KimonoLock

  Kimono Browser

  Kimono Browser is een integratie platform waarin een (reeds bestaande of nog te bouwen) web based applicatie wordt geladen, waarna door middel van een eenvoudige interfacing protocol verschillende typen randapparatuur kan worden aangestuurd.

  Denk hierbij aan het 'do it yourself' integreren van een betaal terminal om PIN en contactloze betalingen te faciliteren, een barcode scanner om producten of kortings vouchers te scannen of een RFID scanner om een klantenpas te kunnen lezen. Op dezelfde, eenvoudige manier wordt ook het printen van pin bonnen, entree tickets, topup vouchers, het aansturen van relays en PLC's gefaciliteerd.

  Kort gezegd:

  Web Shop + Kimono Browser + betaal terminal + bon printer = self service point of sale
  Ticket Shop + Kimono Browser + betaal terminal + ticket printer = self service ticket automaat

  Met behulp van de Kimono Integration Manual is de integratie 'piece of cake' en bouw je je eigen self service kiosk met betaal faciliteit die aan de certificerings eisen van Betaalvereniging Nederland (voorheen Currence).


  Kimono Browser is de meest geavanceerde kiosk software oplossing in de markt op het gebied van hardware integratie- en beheermogelijkheden. Kimono Browser biedt volledige webbrowser functionaliteit waardoor het mogelijk is om ‘gewone’ websites te laden op kiosken en combineert dit met een geavanceerd plugin mechanisme voor het integreren van hardware componenten met de kiosk applicatie. Zo maakt Kimono Browser het onder andere zeer eenvoudig om PIN apparaten te integreren met een website die op een kiosk draait.

  Kimonitor

  Een self service oplossing bouwen is één ding, de oplossing monitoren en in de lucht houden is een tweede. Met Kimonitor is dat kinderspel. Met deze web bases tool kan de status van elke kiosk worden gemonitord en daar waar nodig kan op afstand worden ingegrepen. De kiosk kan op afstand in z'n geheel worden gereset, maar het is ook mogelijk om losse onderdelen te resetten.

  Kimono Attended

  Met Kimono Attended is het mogelijk om betaal integratie in een desktop applicatie te realiseren.

  Hardware integratie

  Kimono Browser werkt met een plugin structuur waardoor de functionaliteit van het platform kan worden uitgebreid. Elke plugin is door middel van het {kimono://} protocol aan te sturen vanuit de HTML en Javascript code van de applicatie die ontsloten wordt via de browser.

  Er zijn plugins beschikbaar voor:
  • Bonprinters
  • Ticketprinters
  • Barcode scanners
  • RFID scanners
  • Ticket- en/of pasdispensers
  • I-O schakelingen (input en relay)
  • PLC koppelingen

  Betaalterminal integratie

  Over integratie van betaalterminals kun je uitgebreide informatie terugvinden op de pagina betaalterminal integratie.