Innoveer je ERP met no-code


7 voordelen!

Kan jouw ERP-systeem de snelheid van veranderingen ook niet goed bijbenen? Als ambitieus productiebedrijf en pionier in de maakindustrie begrijp je het belang van wendbaarheid.

Echter, oude ERP-systemen zijn vaak log en sluiten moeilijk aan op de steeds veranderende vraag van de 'business'.

Bovendien ontbreekt nogal eens de ondersteuning voor unieke en nieuwe processen die je bedrijf juist onderscheidend maken!

Bij Architechts werken we met no-code oplossingen van Creatio die we aanvullen met high-code fine-tuning, zodat we jouw ERP-systeem weer tot leven kunnen wekken terwijl we de doorlooptijd zeer kort houden.

Denk modulair

ERP transformaties zijn complex en kunnen tot jaren uitlopen. In onze visie is dit onnodig. Door je ERP generiek te laten óf te herontwikkelen als digital core, en modulaire ERP-extensies toe te voegen, kun je jouw bedrijfskritische processen alsnog optimaal ondersteunen!

Met slimme apps kun je inpluggen op bestaande ERP-software en data ontsluiten. Zo kun je je ERP-systeem weer wendbaar en doelgericht maken en nieuwe functionaliteit toevoegen om je bedrijf en producten slimmer te maken!

De 7 grootste voordelen

  1. Sneller veranderen en op de markt inspelen!

  2. Snellere integratie nieuwe tech (AI, ML, IoT)

  3. Ondersteuning voor je unieke processen

  4. Korte implementatietijd (POC in 2-3 weken mogelijk)

  5. Voorkom complexe, grote en dure software-upgrades

  6. Optimale data-integratie en ketensamenwerking

  7. Future-ready: fit voor de toekomst!

Conclusie

Onze aanpak is gericht op het snel implementeren van slimme apps die direct waarde toevoegen aan je bedrijfsprocessen. Dit stelt jou in staat om jullie ERP weer wendbaar te maken!

Bovendien kunnen we met deze nieuwe, solide basis ook echt stappen zetten op weg naar Smart Manufacturing en Industry 4.0.

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennissessie!

Bas Kroes


Volgende
Volgende

Architechts Partners with Creatio